Sirius Medical

“Sirius Medical” je bolnica koja se nalazi u Beogradu, a specijalizovana je za bavljenje internom medicinom. Vršimo  najsavremenije dijagnostičke i terapijske procedure iz oblasti onkologije, pulmologije, kardiologije, endokrinologije, reumatologije, gastroenterologije, bolesti ishrane, neurologije.

Jedna oblast bavljenja je i centar za rehabilitaciju i fizikalni tretman namenjen pacijentima nakon traumatskih povreda, ortopedskih operacija poput zamene kuka, operacije kolena i svih drugih ortopedskih stanja ili neuroloških stanja koja zahtevaju fizikalnu rehabilitaciju poput cerebrovaskularnog insulta (moždani udar), bolesti kao što su multipla skleroza ili mišićne distrofije. Izdvajamo centar za lečenje multiple skleroze u kojem naši pacijenti imaju mogućnost primene savremenih terapijskih modaliteta u vidu imunološke terapije.

Centar za onkologiju se bavi lečenjem pacijenata u svim fazama maligne bolesti, od dijagnostike, molekularno genetskih analiza, primene imunološke i biološke terapije, pa do zbrinjavanja svih komplikacija, primene trasnfuzije, lečenja poremećaja ishrane, primene parenteralne ishrane, ishrane putem nazogastrične sonde ili PEG-a.

Bolnica poseduje stacionarni deo sa 15 kreveta, opremljen po najvišim svetskim standardima uz 24 časovni nadzor obezbeđen od strane medicinskog osoblja. Dnevna bolnica pruža mogućnost primene celokupne internističke kao i specifične onkološke, hematološke i neurološke terapije. Pored stacionarnog dela, bolnica pruža usluge i ambulantnih konsultativnih pregleda, stručnjaka svih specijalnosti (interniste, kardiologa, gastroenterologa, onkologa, hirurga, hematologa, nefrologa, fizijatra, neurologa), ultrazvučnu dijanostiku, RTG dijagnostiku, endoskopiju (gastroskopija, kolonoskopija, bronhoskopija).

Centar za endoskopiju našim pacijentima pruža mogućnost dijagnostičke i terapijske gastroskopije i kolonoskopije. Iskusni bronholozi sa najuglednijih univerzitetskih klinika rade dijagnostičku bronhoskopiju i uzimanje uzoraka, kao i terapijske procedure.

Naš centar za onkologiju ima multidisciplinaran pristup, zahvaljujući saradnji sa stručnjacima iz preko 30 svetskih centara izvrsnosti svaki naš pacijent ima pristup najnovijim terapijskim mogućnostima.

Iskusno medicinsko osoblje kao i uslovi smeštaja po najvišim standardima omogućavaju lečenje najkompleksnijih pacijenata sa uznapredovalom malignom bolešću. Palijativna medicina je oblast kojoj se u svetu daje sve više značaja. Palijativna medicina ne predstavlja samo lečenje bolesnika kod kog su iscrpljene sve terapijske mogućnosti, nego pored primene svih dostupnih terapijskih mogućnosti, primenu i suportivne i simptomatske terapije, individualizovana ishrana pacijenta, kao i adekvatna psihološka pomoć i podrška.

Bolnica je smeštena u mirnom delu na periferiji Beograda, u naselju Krnjača, sto predstavlja još jednu od mnogobrojnih pogodnosti s obzirom da našim pacijentima garantuje privatnost, komforne uslove kao i nesmetane posete članova porodice. U blizini bolnice je i stanica Beovoz kao i autobusko stajalište. Bolnica poseduje svoj parking. Naš stručni tim lekara, tehničara i saradnika kao i celokupno osoblje će vas srdačno dočekati u prijatnom ambijentu “Sirius Medical” bolnice , biti Vam uvek na usluzi i omogućiti najviši nivo lečenja.

Dostupni

24 Sata

Za svaku vrstu pomoći

Za sva vaša pitanja dostpuni smo mejlom na koji ćemo odgovoriti u najkraćem roku.

Meet Our Specialist

Behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarks grove right

Dr Draginja Mićić

Interna medicina

Dr Petrana Milićević

Interna medicina

Prim. dr Nataša Kovačević Kostić

Anesteziologija

Ass. dr Radmila Karan

Anesteziologija

Dr Stanko Miličković

Ortopedija

Dr Zoran Spasić

Grudna hirurgija

Doc. dr Milan Savić

Grudna hirurgija

Prof. dr Miroslav Marković

Vaskularna hirurgija

Prof. dr Branko Đurović

Neurohirurgija

Dr Goran Savić

Urologija

Dr Đorđe Cvijanović

Urologija

Dr Aleksandar Janjić

Urologija

Doctors Achievements

Behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts the word.

Service Recipient Says

Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious.

Kolis Muller NY Citizen

Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious.

Kolis Muller NY Citizen

Oxmox advised her not to do so, because there were thousands of bad Commas, wild Question Marks and devious.

Kolis Muller NY Citizen