Scroll to top

Usluge

Usluge

Usluge Sirius Medical

Bolnički smeštaj

Bolnički smeštaj

Naša Bolnica raspolaže sa 12 ležećih postelja, od toga 5 dvokrevetnih soba i 2 apartmana, za smeštaj pacijenta kojima je potrebna nega, pažnja i lečenje. Sobe su opremljenje po najvišim svetskim standardima, udobni ležajevi sa antidekubitnim dušecima, maksimalna higijena i briga od strane naših zaposlenih.

Čitaj više...
Ambulantni pregledi

Ambulantni pregledi

“Sirius Medical” je bolnica specijalizovana za bavljenje internom medicinom. Vršimo dijagnostičke i terapijske procedure iz oblasti onkologije, pulmologije, kardiologije, endokrinologije, bolesti ishrane.

Čitaj više...
Palijativno zbrinjavanje

Palijativno zbrinjavanje

Palijativno zbrinjavanje predstavlja pristup lečenju kojim se poboljšava kvalitet života pacijenta suočenog sa neizlečivom bolešću kroz prevenciju i lečenje svih simptoma bolesti: kako fizičkih tako i psihosocijalnih i duhovnih. Po najnovijim preporukama palijativno zbrinjavanje se primenjuje od samog početka lečenja malignih bolesti.

Čitaj više...
Laboratorija

Laboratorija

Pored bolničkog tretmana, na usluzi svojim korisnicima dajemo na raspolaganje i laboratorijsku dijagnostiku. U saradnji sa renomiranom laboratorijom BioMedica, smo u mogućnosti da brzo, efikasno i pouzdano dobijemo sve tražene analize iz oblasti, hematologije, biohemije, imunologije, mikrobiologije, virusologije i patohistologije.

Čitaj više...
Dnevna bolnica

Dnevna bolnica

Opremljena je po najsavremenijim standardima i namenjena za ambulantno lečenje i zbrinjavanje:

– pacijenata obolelih od malignih bolesti

– pacijenata koji zahtevaju ambulantno zbrinjavanje različitih internističkih stanja

Čitaj više...
Dijagnostika

Dijagnostika

Dijagnostičke pretrage dosputne u našoj Bolnici se ultrazvučna dijagnostika, koja podrazumeva ehokardiografiju, ultrazvuk abdomena I uro trakta, dopler krvnih sudova vrata, gornjih I donjih ekstremiteta, ultrazvuk mekih tkiva, dojki.

Čitaj više...