Scroll to top

O Nama

Sirius Medical

bolnica specijalizovana za bavljenje internom medicinom

“Sirius Medical” je bolnica specijalizovana za bavljenje internom medicinom. Vršimo dijagnostičke i terapijske procedure iz oblasti onkologije, pulmologije, kardiologije, endokrinologije, bolesti ishrane.

Bolnica poseduje stacionarni deo sa 15 kreveta, opremljen po najvišim svetskim standardima uz 24 časovni nadzor obezbeđen od strane medicinskog osoblja.

Dnevna bolnica pruža mogućnost primene celokupne internističke kao i specifične onkološke terapije. Pored stacionarnog dela, bolnica pruža usluge i ambulantnih konsultativnih pregleda, stručnjaka svih specijalnosti (interniste, kardiologa, gastroenterologa, onkologa, hirurga, hematologa, nefrologa, fizijatra), ultrazvučnu dijanostiku (srca, abdomena, krvnih sudova), RTG dijagnostiku (kosti, pluća, abdomena) kao i dijagnostičke i terapijske procedure iz oblasti neurologije.

Posebno izdvajamo mogućnost bolničkog lečenja onkoloških pacijenata u cilju palijativnog zbrinjavanja. Iskusno medicinsko osoblje kao i uslovi smeštaja po najvišim standardima omogućavaju stručnu pomoć i kvalitetnu negu i najkompleksnijih pacijenata sa uznapredovalom malignom bolešću.

Bolnica raspolaže mogućnošću primene i specifične onkološke terapije uz stručna mišljenja i nadzor naših vrhunskih onkologa. Sem palijativnog zbrinjavanja onkoloških pacijenata bavimo se zbrinjavanjem i negom i svih ostalih bolesnika u terminalnoj fazi drugih hroničnih bolesti, gde su iscrpljene mogućnosti ostalih oblika aktivnog lečenja.

Bolnica je smeštena u mirnom delu na periferiji Beograda, u naselju Krnjača, sto predstavlja još jednu od mnogobrojnih pogodnosti s obzirom da našim pacijentima garantuje privatnost, komforne uslove kao i nesmetane posete članova porodice. U blizini bolnice je i stanica Beovoz kao i autobusko stajalište. Bolnica poseduje svoj parking.

Naš stručni tim lekara, tehničara i saradnika kao i celokupno osoblje će vas srdačno dočekati u prijatnom ambijentu “Sirius Medical” bolnice , biti vam uvek na usluzi i omogućiti najviši nivo nege pacijenata.

Kako pacijenti u terminalnoj fazi bolesti imaju narušen kvalitet života, poseban akcenat se stavlja na poboljšanje kvaliteta života pacijenata i naše specijalizovano osoblje je tu da sem garantovane nege aktivno pruži i podršku, ulepša dan vedrim raspoloženjem, toplim rečima i razumevanjem. U lečenje naših pacijenta aktivno su uključeni i fizioterapeuti, nutricionista i psiholog.

NAŠ TIM:


Dr Olivera M. Nikolić

Specijalista interne medicine

Ass. dr Dragana Marić

Specijalista interne medicine

Dr Branislava Nedeljković

Specijalista interne medicine

Dr sci. med. Marta Velinović

Specijalista pneumoftiziolog

Dr Biljana Šeha

Specijalista radiolog

Dr sci. med. Jana Radojković

Subspecijalista endokrinologije, specijalista interne medicine, doktor medicinskih nauka

Dr Vanja Trkulja

Specijalista neurologije

Dr Milan Grujić

Specijalista interne medicine

Prim. dr sci. med. Verica Stanković – Popović

Specijalista interne medicine

Prim. dr sci. med. Marijana Milović Kovačević

Specijalista interne medicine

Doc. dr Dragan Vasiljević

Epidemiolog

Prim. dr sci. med. Zoran M. Tomašević

Specijalista interne medicine – onkolog

Dr Oliver Radmili

Specijalista radiolog

Dr Vanja Kuljanin

Specijalista psihijatrije

Dr Dušan Nejković

Neuropsihijatar