Scroll to top

Bolnički dan

Sirius Medical | Bolnički dan - Usluge i Cena

bolnica specijalizovana za bavljenje internom medicinom

smestaj za pacijente obolele od karcinoma i sa neizlecivim bolestima

Naša bolnica raspolaže sa 12 ležećih postelja, od toga 5 dvokrevetnih soba i 2 apartmana, za smeštaj pacijenata kojima je potrebna nega, pažnja i lečenje. Sobe su opremljene po najvišim svetskim standardima, udobni ležajevi sa antidekubitnim dušecima, maksimalna higijena i briga od strane naših zaposlenih. Sobe su svetle i prostrane, u sobi se nalazi tv prijemnik sa kablovskom televizijom i pristupom internetu. Svakom pacijentu je obezbeđen komfor i privatnost, uslovi za ličnu higijenu i 24h nadzor medicinske sestre i lekara.

Apartmani su izdvojeni, poseduju svoje kupatilo, prostor za posetu, koja je dozvoljena u periodu od 10h do 20 h, a za boravak tokom noći za posetu se doplaćuje boravak po važećem cenovniku, u koji je uključen i doručak. Posete u dvokrevetnim sobama su dozvoljene u periodu od 10h do 20 h, ali sa ograničenim vremenom od 2h, zbog komfora drugog pacijenta koji je u sobi.

U bolnički dan su uključena tri obroka i dva međobroka, po meniju koji je nutricionistički prilagođen svakom pacijentu. Medjutim, ukoliko pacijent ima druge želje, moguće je pripremanje hrane na zahtev pacijenta, po važećim cenama na meniju. Unos hrane nije dozvoljen iz drugih resursa zbog zaštite pacijenata od mogućih trovanja hranom.

smestaj obolelih od raka bubrega, raka debelog creva, raka pankreasa, raka grlica materice i tesko obolelih pacijenata Beograd

U bolnički dan pored gore navedenog podrazumeva se i svakodnevni pregled lekara odgovarajuće specijalnosti. Cene bolničkog dana i smeštaja u našoj bolnici možete pogledati ovde.

Dodatne usluge se naplaćuju po važećem cenovniku (dijagnostika, konsultativni pregledi lekara odgovarajućih specijalnosti).

Pored bolničkog lečenja, Specijalna bolnica za interne bolesti „Sirius Medical“, je u mogućnosti da sprovede kompletne ambulantne preglede u okviru interne medicine i hirurgije (uključujući manje hirurške intervencije)